Καλώς ήρθατε στις Γιορτές Γεύσεων!

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα «Γιορτές Γεύσεων».

Στην ύλη της ιστοσελίδας θα βρείτε τις σημαντικότερες γαστρονομικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο, ιδιαίτερα κατά την περίοδο του καλοκαιριού και του φθινοπώρου. Πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις επιλέχθηκαν γιατί έχουν μακρά παράδοση (κάποιες ακόμα και 50 ετών) και έχουν ταυτιστεί πολιτισμικά με τον τόπο που διοργανώνονται. Άλλες εκδηλώσεις, με λιγότερα χρόνια διοργάνωσης (όχι όμως λιγότερα από 5 χρόνια) επιλέχθηκαν γιατί πλαισιώθηκαν από το κοινό και έγιναν πόλος έλξης με τα πλούσια προγράμματά τους.
Πανελλαδικά οργανώνονται εκατοντάδες εκδηλώσεις το χρόνο που είναι αφιερωμένες σε πάνω από 50 προϊόντα της ελληνικής γης.
Η ταξινόμηση των εκδηλώσεων γίνεται κατά περιοχή (πχ Μακεδονία, Ήπειρος κλπ), κατά προϊόν (πχ Γιορτή κρασιού, Γιορτή τσίπουρου κλπ) και κατά εποχή διεξαγωγής.

Η ύλη της ιστοσελίδας θα ανανεώνεται συνεχώς, η βοήθεια των επισκεπτών αλλά και διοργανωτών συλλόγων είναι αναγκαία και πολύτιμη στην αρτιότητα αυτής της προσπάθειας. Σε κάθε περίπτωση εξακρίβωσης λαθών ή διατύπωσης προτάσεων για σημαντικές εκδηλώσεις που δεν περιλαμβάνονται στην ύλη, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας στη δ/νση: giortes.gastronomias@gmail.com 

Προσοχή: Όσοι επισκέπτες αποκτούν πρόσβαση στην ιστοσελίδα μέσω συσκευών smartphones, για ευκολότερη πρόσβαση στις ταξινομήσεις των θεμάτων, μπορούν να επιλέξουν την "Προβολή έκδοσης ιστού" που διατίθεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.      

Καλή περιήγηση στις γαστρονομικές γιορτές της πατρίδας μας.


Ιούλιος 2016